Training
Tijd voor een objectieve blik.
Houd uw kennis op pijl. Ter ondersteuning van de horeca bieden wij expertise aan om personeel op de werkvloer te trainen en ondernemers te versterken.
TRAINING
Door in company te gaan en binnen het concept van het bedrijf te werken geef ik een training op maat, waarbij het personeel de kennis direct kan toepassen in de praktijk.
Trainingen kunnen naar uw wens door HOTAC binnen uw bedrijf zowel praktisch als theoretisch gegeven worden.
- Bedieningstraining | mise en place, ontvangstfase, verblijf en afscheid, serveertechnieken, omgang met verschillende soorten gasten
- Wijntraining | verkoop, wijn- spijscombinaties
- Keukentraining | mise en place, opmaken en meegeven van gerechten
- HACCP en Allergenen training | omgaan met hygiënecode en belang van toepassen in het bedrijf, werken met allergenen in de praktijk
- Warenkennis | groenten, vis, vlees, kruiden en specerijen die veel voorkomen binnen het concept van uw bedrijf
Drankenkennis | koffie, thee, bieren en gedistilleerde dranken